Werkwijze van de Nederlandse Makelaar Malaga

Het onderscheidende kenmerk van de Nederlandse Makelaar Malaga is dat we het leuk vinden en in ons karakter ligt om voor ú (kopers en verkopers) ALLES te doen wat er toe leidt dat u 100% TEVREDEN bent.

Dat u uw droomhuis vindt of dat u uw huis met een fijn gevoel verkoopt. 

En dat willen op een eerlijke, oprechte, transparante en gezamenlijke manier doen.

Voor u als (potentiële) koper: DE ZOEKMAKELAAR

Op basis van uw wensen en eisen gaan wij aan de slag. We zoeken, selecteren, bezoeken woningen die aan uw criteria voldoen. We maken presentaties en informeren u over de voortgang. De Nederlandse Makelaar Malaga doet de hele voorselectie voor u. Dat scheelt u enorm veel tijd! We plannen de bezoeken en doen de onderhandelingen voor u, begeleiden het hele zoek- en aankoopproces tot en met sleuteloverdracht. En als service wijzen we u de weg bij het vinden van betrouwbare leveranciers bij de eventuele verbouw  en inrichting van uw nieuwe woning.

Vertrouwen

Vertrouwen en het hebben van een bepaalde onderlinge "klik" is belangrijk Als we dat beiden hebben laat ons dan voor u werken en laat ons u bewijzen dat we uw droomhuis vinden. We will find what you are looking for! 

Lees meer over onze samenwerking op hoofdlijnen en de zoekopdracht 

Wij begrijpen uw vragen en onzekerheden heel goed. Wij hebben namelijk ook ooit de stap gezet om in Spanje een woning te kopen.

De Nederlandse Makelaar Malaga realiseert uw (t)huis tussen Malaga en Nerja.

Voor u als verkoper: DE VERKOOPMAKELAAR

Wij werken voornamelijk op de Nederlandse, Belgische, Engelse, Duitse, Spaanse, Zweedse en Deense markt.  We kennen en beheersen alle marketing & communicatiekanalen om uw huis goed in de markt te zetten. 

Vertrouwen

Vertrouwen en het hebben van een bepaalde onderlinge "klik" vinden wij belangrijk. Als we dat beiden hebben laat ons dan voor u werken en laat ons u bewijzen dat we uw huis verkopen. Als we met andere makelaars moeten samenwerken om uw huis te verkopen doen we dat maar u houdt altijd één aanspreekpunt. En wij maken onderling goede afspraken. Als u niet tevreden bent over ons werk of over onze inzet kunt u altijd afscheid van ons nemen.

Lees hier meer over verkopen via de Nederlandse Makelaar Malaga

De Nederlandse Makelaar Malaga realiseert de verkoop van uw huis!  

 © Created by STORM-sites