Werkgebied Nederlandse Makelaar Malaga

Axarquia - de streek tussen Malaga en Nerja 

De Axarquia is het meest oostelijke deel van de provincie Málaga. De regio is bijzonder door zijn diversiteit. Of u nu wilt genieten van de uitgestrekte stranden, de cultuur & musea, wilt slenteren door de nauwe straatjes van een van de beroemde witte dorpen of wilt genieten van de adembenemende natuur van het berglandschap, u vindt het in de Axarquia! 

Het werkgebied van de Nederlandse Makelaar Malaga ligt aan de oostelijke kant van Malaga en strekt zich uit tot Nerja. Onze specialiteit is het aanbod rond en tussen de twee badplaatsen Rincon de la Victoria en Torre del Mar. Maar we kennen het aanbod in de hele regio en werken collegiaal samen met andere makelaars om uw droomhuis te vinden. De afstand tussen (vliegveld) Malaga - Nerja Centrum via de snelweg A7 is ongeveer 70 kilometer. Benajarafe ligt op 30 kilometer van vliegveld Malaga.

Waarom de oostkant?

De oostkant van Malaga is veel rustiger en veel mooier qua stranden, natuur en dorpen dan de westkant. Er is veel minder hoogbouw en er is minder massatoerisme. En toch zijn alle bezienswaardigheden op korte rij-afstand bereikbaar. Granada met de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada, Nerja en Frigiliana, Sevilla, Cordoba, Ronda en natuurlijk Malaga.

Maar kom het zelf ontdekken.... bekijk zowel de west als de oostkant en overtuig uzelf. 

De kenmerken van de plaatsen tussen Malaga en Caleta de Velez
Om een allereerste gevoel te krijgen bij de plaatsen oostelijk van Malaga klikt u op de plaatsnaam en is er een korte beschrijving. Voor iedereen kan de beleving uiteraard anders zijn dus kom het vooral zelf ervaren. Maak een afspraak voor een bezichtigingstour in de regio.
Malaga
La Cala del Moral
Rincon de la Victoria
Chilches
Benajarafe
Valle Niza
Almayata
Torre de Mar 
Caleta de Velez
Overige plaatsen
De Nederlandse Makelaar Malaga realiseert uw (t)huis tussen Malaga en Nerja

 © Created by STORM-sites